Wie zijn we?

Wij zijn een team van ervaren professionals met jarenlange ervaring op het gebied van marketing, sales en coaching. Ons doel is om u de beste strategieën en hulpmiddelen te bieden om u te helpen uw doelen te bereiken.

Indien uw project omvangrijk is, beschikken we over een uitgebreid netwerk van professionals die ons ondersteunen.

Waarom voor ons kiezen?

Daadkracht

Na een intake gaan wij doelgericht aan de slag om te bereiken waar u naartoe wil.

Resultaatgericht

Samenwerken met een partner zoals ons doet u om specifiek vooruitgang te boeken, dat is het fundament van onze professionele relatie.

Ervaring

We begrijpen heel goed de dynamiek en valkuilen binnen zowel kleine, middelgrote als grotere ondernemingen. Op basis van die kennis nemen we de juiste weg naar de gekozen bestemming.

Menselijkheid

Empathie, respect, waardering en een individuele aanpak zijn de hoekstenen van ons bedrijf. Dit zorgt voor een aangename samenwerking voor alle betrokkenen.

go next level gilles

Gilles

Meer dan 20 jaar ervaring in sales, marketing & coaching.
 
Menselijkheid staat voor mij voorop. Iedereen wil op een leuke manier werken en efficiënt zijn. Daar zit de ware kracht van tevreden werknemers die spontaan beter presteren. Waardering, respect, erkenning en goeie collega’s zorgen voor een beleving waarbij een job een leuke activiteit is en geen moet-taakje.
 
Resultaten moeten er natuurlijk ook zijn, met holle woorden en een glimlach blijft een bedrijf niet bestaan. De traditionele aanpak is echter volledig uitgehold als het op een hedendaags bedrijfsbeleid aankomt.
 
Op vele manieren kan ik u ondersteunen om de goeie vibes door uw bedrijf te laten waaien. Dit zal afstralen op uw klanten en stakeholders en zo gaat iedereen next level.
 
Bij een kennismaking praten we over hoe u het ziet in uw bedrijf. Dit zowel op vlak van verkoop, marketing, showroom, presentatie van uw product/dienst, imago van uw bedrijf, sfeer binnen in uw bedrijf, rekruteren van nieuw personeel, behouden van bestaand personeel, coaching die bijdraagt aan het oplossen van bekommernissen binnen uw bedrijf en ook hoe u zelf nog meer doortastend kan ondernemen.
Niet alles tegelijk, samen stellen we doelen op in functie van uw bedrijf.
 
Zin om eens kennis te maken? Het is vrijblijvend en klikt het, wie weet wat we dan samen allemaal kunnen bereiken.

Iris

Meer dan 15 jaar ervaring in alles wat marketing en social media betreft.
 
Toewijding op een project staat voor mij voorop. Van zodra duidelijk is waar u naartoe wil, dan bijt ik me er in vast en bewandelen we samen de uitgestippelde weg.
 
De uitstraling van uw bedrijf over alle digitale kanalen verzorg ik met precisie en respect voor het appeal dat u wil uitstralen.
Ook de niet digitale wegen kennen voor mij geen geheimen. De combinatie van een goeie online & offline uitstraling zijn belangrijk voor de aantrekkingskracht van uw bedrijf.
 

We bieden uitgebreide marketingdiensten die u kunnen helpen uw merk te laten groeien en nieuwe klanten te bereiken. Van het ontwikkelen van strategieën tot het creëren van content en campagnes, wij hebben de vaardigheden en expertise die nodig zijn om u resultaten te laten behalen.

go next level iris

Klaar om next level te gaan?

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.